Już jest! Nowa książeczka z przepisami dla kucharzy
Sięgnij po naszą najnowszą książeczkę z przepisami dla kucharzy. To publikacja pełna inspirujących pomysłów, opatrzonych pięknymi zdjęciami – w pełni oddającymi kunszt sztuki łączenia lodów Schöller zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi składnikami.
Przepisy do naszej nowej publikacji, podobnie jak w przypadku poprzedniej edycji, opracowali wybitni mistrzowie sztuki kulinarnej:
- Marcin Soból, Szef kuchni z 29-letnim stażem. Mistrz Kucharski, Prezes stowarzyszenia Euro Toques Polska, Laureat nagrody Poland 100 Best Restaurants, od 2020 roku członek World Master Chef Society.
- Kajetan Wojciechowski, Szef kuchni z 10-letnim doświadczeniem. Członek Izby Gospodarczej Gastronomi Polskiej. Swoją wiedzę zdobywał w licznych podróżach podpatrując mistrzów danego regionu.
- Andrzej Polisiakiewicz, Technolog żywności, Mistrz Kucharski, Szef kuchni z 22-letnim stażem, doradca kulinarny. Członek zarządu Euro Toques Polska. Wielokrotnie zasiadał jako juror w konkursach kulinarnych.
„W swojej kuchni stawiamy na kreatywność i innowacyjność, a współpraca z marką Schöller idealnie wpisuje się w nasze podejście. Zainspirowani wyjątkową ofertą lodów i sorbetów, stworzyliśmy zaskakujące dania, które harmonijnie łączą słodko-wytrawne smaki. Propozycje naszych przepisów traktuj jak gotowe pomysły lub inspirację do tworzenia swoich niecodziennych kompozycji z lodami Schöller.”