Doskonała konsystencja, składniki najwyższej jakości i unikalne receptury,
które inspirują szefów kuchni od lat.
Tataki z tuńczyka z Lodami Karmelowymi z solą
Smażone tofu z Lodami Słony Karmel-Czekolada
Pierożki gyoza z indykiem z Sorbetem Cytrynowym
Pieczona dynia piżmowa hasselback z Lodami Maple Walnut
Grillowany stek z antrykotu wołowego z Sorbetem Malinowym
Czarne ravioli z wołowiną z Lodami After Eight
Czarne linguini z boczkiem z Lodami Słona Pistacja
Kurczak w panko z Lodami Pomarańczowo-Czekoladowymi z sosem pomarańczowym
Łosoś ze szparagami z Sorbetem Mango-Marakuja
Krewetki z chili i kolendrą z Sorbetem Cytrynowym
Pierogi z makiem z Lodami o Smaku Bezowym z sosem malinowym
Comber z sarny z lodami Waniliowo-Porzeczkowymi
Comber jagnięcy z Lodami Pomarańczowo-Czekoladowymi z sosem pomarańczowym
Zapisz się do newslettera FRONERI GASTRO i korzystaj z praktycznej wiedzy.
Inspiracje. Trendy. Porady.
*Zgodę można wycofać w dowolnym momencie, wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.